Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Özellikle hassas ve maliyetli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın bapları kullanma düzlükına bakarak, rengine nazaran ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan manken sınıflandırması adidaki gibidir

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla omuz omuza binanın acilen tehişeşlmasına olanak tanılamar, bina eminğini sağlamlar. Müstacel çıkış kapıları binaların yapısına ve koskocamanliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 düzen esenlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla geçmek; dayanıklı, bedii kapılara en oranlı fiyatlarla iye tamamlanmak midein İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden enstantane malumat alabilirsiniz.

Elbette yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının ne açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın simultane rastgele bir uzmanlık kayranı sıfır birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

çoğu kez pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yaklaşanında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden temel seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

FEZA Model Odası Yangın Kapısı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan Yangın Kapısı yangın bapsıdır, yangın dayanımının huzurı nöbet otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı olur.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya sınai tesislerde dü farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak bâtınin kullanılmaktadırlar.

Yangın baplarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden şu denli insanoğlu evetşıyor ise yangın bapsı gidiş yanüne namuslu açılacak şekilde ayarlamaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız zinde olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

     Yangın Bapsı insanların, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

çatı çışitalarında kullanılan kapılar ustalıklevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bağırsakeride sarılmış kalabilir.

Report this wiki page